Liefste dierenvriend,

Net als zoveel van jullie ben ik zwaar aangeslagen door het nieuws van de oorlog in Oekraïne. Het onwezenlijke is werkelijkheid geworden.

Uiteraard gaat mijn hart enorm uit naar de verschrikkelijke menselijke tol die dit conflict ongetwijfeld zal opeisen.

Helaas zijn niet enkel mensen slachtoffer van dit zinloze geweld. Ook dieren zullen wederom het slachtoffer worden van deze verschrikkelijke oorlog. En voor deze slachtoffers wil ik heel graag jullie hulp vragen!

Via de collega’s van Azura weet ik van 2 asielen die volop in bevochten gebied liggen: Shelter Friends in Dnepr en het asiel van Italiaan Andrea Cisternino in Kiev.

Asiel Andrea CisterninoMet beide asielen samen gaat het over honderden dieren die vastzitten, en ze blijven toestromen.

Dierenklinieken werden op staande voet gesloten, en de dieren werden in asielen ondergebracht.

De asielen gaan zelf op zoek naar dieren die aan de ketting achtergelaten zijn, om hen te bevrijden en op te nemen.


De grote concentratie van noodgedwongen opgevangen honden en de stress van de bombardementen vlak in de buurt van het asiel zorgen voor voortdurende gevechten tussen de honden onderling.

Hout voor verwarming en voeding voor de dieren is zowel in het asielen als in de winkels schaars, en moet vaak in polen gehaald worden, al wordt ook dit moeilijker en moeilijker.

Help jij mee een steentje bijdragen om deze asielen zo hard mogelijk te steunen in hun dappere strijd voor deze dierlijke oorlogsslachtoffers?

Liefs,

Dierendokter Joshua

Name*

Email address

Message

Amount €*tot nu toe ingezameld bedrag:

€ 3772,00